МЕГАТРОН С РЕДИЦА ПРЕМИЕРИ НА БАТА АГРО 2017

22/05/2017

БАТА АГРО 2017

8400R - премиера за България

 

 

 

 

 

 

На таз годишното десето юбилейно издание на БАТА Агро, Мегатрон представи на българските фермери най-новите попълнения в продуктовото си портфолио. Сред тях бе впечатляващият  нов модел трактор  John Deere   8400R  с максимална мощност от 450 кс., който заслужено бе в центъра на вниманието. Неговата световна премиера бе само преди два месеца на изложението Сима 2017 във Франция и сме радостни, че успяхме да го представим толкова скоро и на българските фермери.

Новият комбайн John Deere серия W

Интересът на посетителите бе привлечен и от  новия комбайн  John Deere  серия  W , който изпъква  с голямата си почистваща площ  –  цели 6,3 кв.м.  Клиентите ни сами могат да се убедят в ефективността на почистващата система на предстоящите жътвени демонстрации организирани от Мегатрон.

Представихме разбира се и подобренията при навигационните решения на John Deere, а именно  новата антена  StarFire 6000 , която е с  точност на сигнала до 3 см . и повтаряемост на линиите до 9 месеца. Разликата между антените  StarFire 3000 и StarFire 6000, е че StarFire 3000 следи само един гео-стационарен спътник в даден момент, докато StarFire 6000 следи до три гео-стационарни спътника едновременно, откъдето идва и името тройна StarFire точност.

Интерес сред фермерите предизвика и специално обособения изключително богат сектор за животновъдите на изложбената площ на Мегатрон, който включваше пълната гама техника необходима за животновъдната ферма – силажокомбайн, косачки за пасища, сеносъбирачи, сенообръщачи, балировачки, фолиращи машини, трактори, телескопични и челни товарачи, опаковащи продукти за бали.

 

 

5 години гаранция на всички самоходни John Deere машини

Освен многото премиери на машини, представихме и редица нови услуги, от които могат да се възползват нашите клиенти. От началото на тази година  всички нови самоходни  John Deere  машини, предлагани от Мегатрон, са вече с 5 години удължена гаранция . Ползите за нашите клиенти са много – благодарение на удължената гаранция те спестяват от непредвидени разходи, правилно планират разходите си за производство и експлоатация, ремонтите на машините им се извършват само от квалифицирани инженери, износените части се подменят само с оригинални John Deere части, а това гарантира максимална заетост на машините и минимален принудителен престой. Освен това при продажба на самоходната техника с валидна гаранция, тя може да се прехвърли на новия собственик, увеличавайки продажбената стройност на машината.  

Друг важен акцент в услугите на Мегатрон са  интелигентните решения за аграрен мениджмънт  FarmSight на John Deere, които повишават ефективността и производителността както на машината, така и на оператора. Специално разработените от нашите специалисти различни  пакети   с  FarmSight  услуги  позволяват на клиентите ни да изберат най-подходящия за тях пакет в зависимост от дейностите, които извършват и спецификата на техния бизнес.

За първи път на БАТА Агро представихме и новия ни  отдел за употребявани машини –   Мегатрон Selection . Колегите в този отдел изцяло се занимават с техника втора употреба, като целта ни е да намираме качествени машини не само от България. Мегатрон Selection е включена в световната комуникационна система на John Deere, което ни позволява да намерим най-добрата употребявана машина на най-добра цена. Така че, ако клиентите не могат да намерят търсената от тях техника в списъка с наличните машини в България, винаги могат да разчитат на бързата реакция колегите. Те ще им помогнат да открият подходяща оферта от мрежата и то не от случайни, а от проверени източници, дилъри на John Deere в съответните страни. Предлаганите от нас машини втора употреба са специално подбрани, преминали експертна проверка и сервизирани. Мегатрон разполага с технически ресурси и кадри, така че да сме конкурентни и на пазара за техника втора употреба.

МЕГАТРОН ЕАД
Дистрибутор на John Deere за България
бул. Самоковско шосе 2А
1138 София България
тел.: + 359 2 9751555
факс: +359 2 9737225
megatron@megatron.bg

www.megatron.bg