За Нас

МЕГАТРОН ЕАД ( www.megatron.bg ) е основана в началото на 1998 г. и от тогава е изключителен представител и дистрибутор на продуктите и услугите на John Deere за България.

John Deere е най-голямата корпорация в света за производство на земеделска, горска, строителна, голф и градинска техника. От основаването ѝ през 1837 година, John Deere помни много промени настъпили в нейната дейност, продукти и услуги. Но промяната винаги предлага нови възможности, а Deere винаги е била готова за тях и ги е приемала с отворени обятия. Въпреки всичко това, John Deere все още е посветена на тези, които са свързани със земята – фермери и животновъди, земевладелци, строители. Компанията никога не е забравяла основните ценности на своя създател – почтеност, качество, отговорност и иновации. Тези ценности и сега определят начина на работа в John Deere, качеството, което предлага и ненадминатото отношение, което получават клиентите, партньорите и служителите.

През изминалите 19 години Мегатрон се доказа като безспорен лидер в продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на висококачествена земеделска техника от водещи световни производители. Компанията се утвърди на българския пазар и спечели доверието на много нови клиенти, защото предлага не просто висококачествени машини, а модерни технологии и интелигентни решения за цялостно управление на стопанството. Ползите от тях са многобройни – прецизна работа с GPS навигационните системи, получаване на данни в реално време от компютъра на машината, работеща на полето, анализиране на получената информация, получаване на справки за обема на свършената работа, разхода на гориво, производителността на машината, извършване на дистанционна диагностика и много други, които имат за цел да оптимизират продуктивността и да увеличат печалбата на земеделските производители.

Разрастването на Мегатрон през последните години бе последвано от изграждане на нови търговско-сервизни центрове, отговарящи на високите стандарти и изисквания на John Deere. Търговско-сервизните бази разполагат с модерни офиси, просторни шоурумове, магазини за части и аксесоари и големи сервизни помещения за извършване на по-сложни ремонти. Там всяка машина се диагностицира с оригинален софтуер и се обслужва бързо и качествено със специализирани инструменти. За спокойствието на клиентите се грижат мобилните сервизни екипи готови да реагират по всяко време, навсякъде и да се справят с всякакви предизвикателства. Те разполагат с напълно оборудвани сервизни автомобили за диагностика и ремонт на полето. 

Мегатрон има девет търговско-сервизни бази и магазини в градовете София, Плевен, Русе, Добрич, Търговище, Пловдив, Стара Загора, Ямбол и Монтана. Предстои изграждането на нов комплекс в близост до Бургас, който ще обслужва клентите на компанията в югоизточна България.

В Мегатрон работят над 180 високо мотивирани служители, като 70% от тях са концентрирани в следпродажбеното обслужване - отдели „Части“ и „Сервиз“.

МЕГАТРОН ЕАД
Дистрибутор на John Deere за България
бул. Самоковско шосе 2А
1138 София България
тел.: + 359 2 9751555
факс: +359 2 9737225
megatron@megatron.bg

www.megatron.bg