Земеделска техника

Земеделска техника

История за качество и иновации

През 1837, Джон Диър, ковач и инвеститор, разполагал с малко - една ковачница, едно парче захвърлена полирана стомана и една идея, която ще помогне на фермерите и ще промени облика на земеделието завинаги.

Да запазиш наследеното не винаги е лесно. Особено, когато това наследство обхваща над 175 години производство да качествени продукти, иновативни решения и продукти с доказана стойност. Наследството на Джон Диър продължава да живее и до днес във всеки служител, всеки продукт и ни отличава на пазара, така че да се стремим към най-високите нива за нашите продукти.

Отдадени на тези, които са свързани със земята

През последните 175 години, компанията John Deere е преживяла множество промени в своя бизнес, продукти и услуги. Промяната винаги предоставя възможности. А Deere винаги е насреща и с готовност ги приема. Въпреки всички промени, John Deere все още е отдаден на тези, свързани със земята – фермери, земевладелци, строители. Компанията никога не загърбва или забравя основните ценности на своя основател: почтеност, качество, отдаденост и иновации. Тези ценности определят начина, по който работим, качеството, което предлагаме, и ненадминатото отношение към нашите клиенти, инвеститори и служители.

Лидер на пазара

John Deere е световен лидер в предоставянето на модерни продукти и услуги и е ангажирана с успеха на своите клиенти, чиято работа е свързана със земята – онези които обработват, жънат, обогатяват и се грижат за земята, за да се задоволи драматично нарастващата нужда в световен мащаб от храна, гориво, подслон и инфраструктура.

John Deere е една от най-стабилните световни компании. През 2017 г. тя отново е в топ 50 на най-предпочитаните компании в света (World’s Most Admired Companies) според проучване направено от сп. Fortune. Проучването разглежда ефективността на компаниите по следните девет критерия - иновации, управление на човешки ресурси, използване на корпоративни активи, социална отговорност, качество на управлението, финансова стабилност, дългосрочни инвестиции, качество на продуктите и услугите, както и конкурентоспособност в световен мащаб.   

„Класацията на сп. Fortune за най-предпочитаните компании в света (World’s Most Admired Companies) е доказателство, че 60-те хиляди служители на John Deere по света ежедневно са отдадени да служат на клиентите ни, водени от основните ценности на компанията – почтеност, качество, отговорност и иновации,“ заявява Самюел Алън, председател и главен изпълнителен директор на Deere & Co.

Мегатрон е официален представител на John Deere в България вече 20 години. Компанията представлява също водещите световни компании - производители на прикачен инвентар, строителна и индустриална техника.

 

  

All-Makes Guidance

Навигация за всяка марка

 Без значение от цвета на вашата машина, вие можете да се възползвате от автоматичната навигация на John Deere - AutoTrac . Просто изберете решението, което отговаря най-добре на вашата дейност.

Научете повече тук


 

MachineFinder

 MachineFinder

 Платформата MachineFinder предлага голям избор от употребявана техника от дилъри на John Deere. Можете да откриете снимки, описания и локации на машини, както и необходимата информация за закупуване на употребявана техника.

Научете повече тук

МЕГАТРОН ЕАД
Дистрибутор на John Deere за България
бул. Самоковско шосе 2А
1138 София България
тел.: + 359 2 9751555
факс: +359 2 9737225
megatron@megatron.bg

www.megatron.bg

НОВИНИ

Чети повече

СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ

Сервизно обслужване

ЗА НАС

За нас

За нас

ON-LINE МАГАЗИН

On-line Магазин