Сервизно обслужване

John Deere сервиз и поддръжка

inspection3

Продуктите на John Deere са известни със своето качество и надеждност, а ние сме тук за да ги поддържаме винаги в топ форма. Може да разчитате на първокласно сервизно обслужване и висококачествена поддръжка, каквито заслужава всеки един собственик на John Deere. 

Екип

За спокойствието на нашите клиенти се грижат 80 висококвалифицирани техници, които преминават регулярни курсове на обучение в заводите на John Deere и познават в детайли всяка една машина. Мобилните ни сервизни екипи реагират на спешни обаждания през цялата година. Те разполагат със сервизни автомобили, оборудвани с всички необходими инструменти за извършване на ремонт на полето.

Търговско-сервизните бази на Мегатрон в Добрич, Стара Загора, Плевен и Монтана разполагат с големи работилници за сервизиране на машини и за извършване на по-сложни ремонти, като всяка машина се диагностицира с оригинален софтуер и се обслужва бързо и качествено със специализирани инструменти. 

По време на кампании Мегатрон разполага винаги с дежурни екипи от отдели „Части“ и „Сервиз“. Нашите специалисти са на ваше разположение, защото ние знаем, че земеделието не може да чака и за вас всяка минута е ценна!

Дежурствата на екипите ни по време на кампании обхващат следните периоди: 

  • Пролетна: март, април, май
  • Жътвена кампания: юни, юли, август
  • Есенна кампания: септември, октомври, ноември

Актуална информация и контакти на дежурните ни екипи ще намерите в меню Сервиз на страницата на Мегатрон www.megatron.bg  както и във всяка една база и магазин на компанията.

МЕГАТРОН ЕАД
Дистрибутор на John Deere за България
бул. Самоковско шосе 2А
1138 София България
тел.: + 359 2 9751555
факс: +359 2 9737225
megatron@megatron.bg

www.megatron.bg