ЕКСПЕРТНА ПРОВЕРКА /EXPERT CHECK/ ЗА ВАШИЯ JOHN DEERE ТРАКТОР ОТ НАШИЯ СЕРТИФИЦИРАН СЕРВИЗ

26/03/2018

ЕКСПЕРТНА ПРОВЕРКА /EXPERT CHECK/ ЗА ВАШИЯ JOHN DEERE ТРАКТОР ОТ НАШИЯ СЕРТИФИЦИРАН СЕРВИЗ

Подготвихте ли вече вашите трактори John Deere за предстоящите кампании? Ако не сте, ние ще се погрижим за това с изключителната ни John Deere програма -  Е кспертна проверка (Expert Check)  и свързаност на трактори от серии 6030, 6М, 6 R 7R  и 8 R . Програмата включва обстойна проверка на вашия трактор с опции за подобрена проследяемост, производителност и безопасност на атрактивна фиксирана цена. Предложението ни е валидно  до 31 май 2018 г ., затова не отлагайте, а ни се обадете още днес и планирайте дата и час за преглед на вашия трактор. По-долу ще се запознаете с цените на предлаганите от нас услуги, които са част от програмата ни "Експертна проверка и свързаност" за трактори.

Цената за услугата „Експертна проверка“ (Expert Check) на един трактор (от серии 6030, 6М, 6R, 7R и 8R) е  99,99 лв. без ДДС . Сумата (99,99 лв.) ще ви бъде възстановена, ако ни заявите да продължим с извършване на пълната услуга и препоръчаните ремонти (при заявка и подмяна на необходимите резервни части).

Ако заявите Експертна проверка (Expert Check) на  повече от един трактор  от описаните по-горе серии, получавате следните отстъпки :

  • За два трактора – 10% отстъпка от цената или по 89,98 лв. без ДДС за машина
  • За три или повече трактора – 20% отстъпка от цената или по 79,99 лв. без ДДС за машина

След като се запознаете с резултатите от услугата Expert Check, вие решавате каква дейност искате да извършим, за да бъде машината ви в отлична форма. Можете да се възползвате от нашите  пакети "Всичко включено", съдържащи части и сервиз в една обща атрактивна цена . Може да разгледате различните пакети като натиснете върху името на съответния пакет и да изберете най-подходящия за вас:

 1.  Пакет "Сервизно обслужване на предно окачване"  на трактори от серии:

2.  Пакет "Сервизно обслужване на климатична система"  на трактори от серии:

3.  Пакет "Регулиране хлабината на клапаните на газо-разпределителен механизъм и смяна на демпфер колянов вал на 6-цилиндрови трактори"  от серии:

Ако желаете по време на Експертната проверка да монтираме телематичен пакет (за серии 6030, 6M и 6R) или да подновим активацията за свързаност за срок от 5 години (за серии 7R и 8R), цената на услугата „Проверка и свързаност“ е 2000 лв. без ДДС.

Всички описани по-горе услуги се предоставят  единствено от фирма Мегатрон , в качеството ѝ на  официал ен  дистрибутор  на John Deere за България и се извършват от  сертифицирани сервизни специалисти . Те използват специализирана диагностична апаратура и познават подробно всяка една машина John Deere, така че знаят кои компоненти изискват специално внимание. Може да сте сигурни, че след извършване на експертната проверка от нашия сервизен екип, тракторите ви ще работят безпроблемно при върхово натоварване.

МЕГАТРОН ЕАД
Дистрибутор на John Deere за България
бул. Самоковско шосе 2А
1138 София България
тел.: + 359 2 9751555
факс: +359 2 9737225
megatron@megatron.bg

www.megatron.bg