МЕГАТРОН НА БАТА АГРО 2018 - НА ИЗЛОЖЕНИЕ КАТО НА ИЗЛОЖЕНИЕ

11/06/2018

МЕГАТРОН НА БАТА АГРО 2018 - НА ИЗЛОЖЕНИЕ КАТО НА ИЗЛОЖЕНИЕ

БАТА Агро 2018 приключи, оставяйки след себе си четири дни изпълнени с много срещи, емоции, стиснати ръце, сключени сделки, споделени усмивки, нови контакти, нови приятели… За пореден път екипът на Мегатрон се потруди здраво за успешното представяне на компанията и резултатът е налице – щандът ни бе пълен с посетители през цялото време. Благодарим на всички които ни посетиха, а за тези от вас които не успяха разказваме накратко за нашето представяне.

Участието ни тази година е по-специално за нас, защото Мегатрон става на 20 години. Избрахме нова визия за щанда не само заради юбилея ни, но за да подслоним и другите доста впечатляващи годишнини на нашите чуждестранни партньори – 100 години трактори John Deere, 190 години от създаването на KUHN, 60 години от създаването на първия челен товарач Bobcat и 10 години партньорство между Мегатрон и Bobcat. Смятаме, че ни се получи доста добре, колкото и нескромно да звучи...

Обичайно, на щанда ни бяха представени трактори John Deere от различен клас, прикачни пръскачки и балопреси от същата марка, най-новият автоматизиран комбайн S700, както и неговия пра-дядо – 56-годишният John Deere Lanz 150, реставриран майсторски от сервизния ни екип. Показахме също разнообразен прикачен инвентар на KUHN – почвообработващ агрегат PERFORMER 3000, предсеитбен култиватор PROLANDER 6000, сеялка с торовнасяне ESPRO 6000 за след минимални обработки, косачка и сеносъбирач. Пъргавите машинки с марка Bobcat бяха представени от мини челни товарачи, мини багери и телескопични товарачи, които си остават незаменими помощници в стопанството или животновъдната ферма. Разнообразието от прикачни работни устройства, с които могат да бъдат оборудвани, ги прави едни от най-предпочитаните машини за всякакви приложения.

На предоставеното ни демо поле показахме не просто работата на машините, а техните възможности благодарение на интегрираните интелигентни технологии. Демонстрирани бяха функции като безжичен трансфер на данни, както и предимствата на приложението JDLink, с чиято помощ се проследява целия машинен парк на стопанството - заетостта на всяка една машина, разхода на гориво, обем на свършената работа, местоположение на машината и още много полезна информация, която позволява на собственика да оптимизира максимално работата на своите машини, като в същото време намали разходите за гориво и престой.

Прилагаме няколко снимки от нашия щанд и ви очакваме отново в Стара Загора през 2019, защото има още какво да ви покажем!

IMG_0738

IMG_0823

МЕГАТРОН ЕАД
Дистрибутор на John Deere за България
бул. Самоковско шосе 2А
1138 София България
тел.: + 359 2 9751555
факс: +359 2 9737225
megatron@megatron.bg

www.megatron.bg