С ПРОГРАМАТА НИ ЗА ПОДДРЪЖКА EXPERT CHECK /ЕКСПЕРТНА ПРОВЕРКА/ ЩЕ БЪДЕТЕ ГОТОВИ ЗА СЛЕДВАЩИЯ СЕЗОН

22/11/2018

С ПРОГРАМАТА НИ ЗА ПОДДРЪЖКА EXPERT CHECK /ЕКСПЕРТНА ПРОВЕРКА/ ЩЕ БЪДЕТЕ ГОТОВИ ЗА СЛЕДВАЩИЯ СЕЗОН

Програмата Expert Check на John Deere не е обикновена програма за поддръжка. Тя използва по-добри инструменти, разчита на по-добра информация, винаги се отплаща и се предлага единствено от оторизираните дилъри на John Deere. Нашите експерти извършват обстойна техническа диагностика, като използват фабрично актуализирани списъци за преглед и полеви данни от предходния сезон, които са достъпни изключително за дилърите на John Deere.

ПРОГРАМА EXPERT CHECK ЗА ТРАКТОРИ ОТ СЕРИИ 6030; 6М; 6R; 7R И 8R

Вашият трактор не е като всеки друг. Нито пък нашите специално обучени и сертифицирани техници. Дълбоките им познания за вашата машина се базират на многосезонни данни от полетата по целия свят. Те знаят точно къде да погледнат първо и на кои компоненти да обърнат специално внимание. Ще забележат дори и малките дефекти, за да не се превърнат те в сериозни проблеми през следващия сезон. Ще подготвят вашия трактор за работа с върхова производителност, точно когато тя трябва да е 100%. Само Expert Check /експертна проверка/ може да направи това за вас.

Цената на Expert Check /експертна проверка/ за един трактор (от серии 6030; 6М; 6R; 7R и 8R) е 99,99 лв. без ДДС. Програмата включва обстойна проверка на вашия трактор с опции за подобрена проследяемост, производителност и безопасност на атрактивна фиксирана цена. Предложението ни е валидно  до 31 май 2019 г.,  затова не отлагайте, а ни се обадете още днес и планирайте дата и час за преглед на вашия трактор.

Като собственик на John Deere, може да се възползвате и от нашите  пакети “Всичко включено” , съдържащи части и сервиз в една обща атрактивна цена. Така не само спестявате значителна сума, но получавате и първокласно обслужване, което всеки собственик на John Deere заслужава. Подробности и цени на различните пакети ще намерите  тук.

ПРОГРАМА EXPERT CHECK ЗА КОМБАЙНИ ОТ СЕРИИ W330/ W440; W; T И S

Цяла година работите с единствената крайна цел: жътвата. Тя е вашата награда. За един кратък период от време ще пожънете плодовете на своя труд. Времето, в което вашата производителност не бива да зависи от късмета. Времето, в което вашият комбайн трябва да работи добре на всяка цена. Можете да си гарантирате това с Expert Check. Насрочете дата за проверка на вашия комбайн възможно най-скоро след жътвата. Погрижете се всеки следващ работен ден да не отстъпва на предходния: побързайте и заявете сега Expert Check /експертна проверка/. Цената за проверка на един комбайн е 199 лв. без ДДС. Програмата е в сила до 31 януари 2019 г.

За повече подробности относно програмата  Expert Check и пакетите "Всичко включено"  се свържете с нас.

МЕГАТРОН ЕАД
Дистрибутор на John Deere за България
бул. Самоковско шосе 2А
1138 София България
тел.: + 359 2 9751555
факс: +359 2 9737225
megatron@megatron.bg

www.megatron.bg